Редактор: e-mail: Снимка Местни жители откриха тялото на човек от частния кораб Фаворит“, който

...
Редактор: e-mail: Снимка Местни жители откриха тялото на човек от частния кораб Фаворит“, който
Коментари Харесай

Откриха мъртъв мъж в потъналия кораб в Бяло море

Редактор: 

e-mail: 

Снимка 

Местни поданици откриха тялото на човек от частния транспортен съд „ Фаворит “, който потъна във водите на Бяло море в региона на Мурманск. 

Отбелязва се, че самоличността на умрелия не е открита, допуска се, че това е капитанът на кораба. Той, както научихме, е плувал със избавителна лодка с двама оживели. Съдбата на още двама души на борда към момента е незнайна - допуска се, че те биха могли да са вътре във „ Фаворитг “ и да се удавят с него.

Човекът, който напусна кораба, поддържаше жена си на повърхността на водата със зъби. Според Life, мъжът, оживял след нещастието, към този момент е напуснал болничното заведение, отказвайки да продължи да стои в лечебното заведение.

Припомняме, че частният транспортен съд " Фаворит "  се разруши в Бяло море близо до село Кашкаранци в региона на Терск в Мурманска област. Известно е, че на борда е имало общо петима души. 

Първо, в зоната на злополучие, служащите на фара намериха сал и избавителна жилетка, приковани към брега, а по-късно откриха двама души - мъж и жена. Спасената жена по-късно умря.

Превод: " Петел "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР